Cookie- og privatlivspolitik hos Jernkællingen

d. 27/6 2019


Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Personoplysninger


Generelt for hjemmesiden

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, gør brug af vores kontaktformular og øvrig brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med brug af kontaktformularen. 


Generelt for kunder på pladsen

Hvis kunderne henvender sig direkte på pladsen, vil vi indsamle og behandle virksomhedens navn, adresse, telefonnummer, kontaktpersoner og e-mails/direkte telefonnumre på kontaktpersoner og faktureringsoplysninger. I tilfælde af private kunder indsamler vi navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi har ingen følsomme oplysninger. Oplysningerne har vi fra de relevante personer selv. Alle disse oplysninger findes i vores kundekartotek, som vore medarbejdere har adgang til.


Generelt for samarbejdspartnere og leverandører

Vi indhenter og behandler følgende oplysninger om vores samarbejdspartnere: Virksomhedens navn, adresse, telefonnummer, kontaktpersoner og e-mails/direkte telefonnumre på kontaktpersoner og faktureringsoplysninger. Oplysningerne har vi fra de relevante personer selv. Alle disse oplysninger findes i vores kundekartotek, som vore medarbejdere har adgang til.


Særligt vedrørende jobansøgninger

Når man sender en jobansøgning til Jernkællingen, bliver den læst af Anja. Hvis Jernkællingen ikke har ledige stillinger eller ikke kan anvende ansøgerens kompetencer, skrives tilbage til ansøger, og ansøgningen slettes omgående. Hvis Jernkællingen gerne vil beholde ansøgningen med henblik på besættelse af eventuelle nye stillinger senere, skrives tilbage til ansøger med besked om, at man ønsker at opbevare ansøgningen i 6 måneder, såfremt ansøger accepterer dette. Modtages accept, arkiveres ansøgning, modtages accept ikke, slettes ansøgningen. Alle gemte ansøgninger vil blive saneret.

Såfremt en ansøger bliver indkaldt til jobsamtale, og samtalen ikke resulterer i ansættelse, slettes ansøgningen umiddelbart efter sagens afslutning.


Formål

Hovedformålet med oplysningerne er at kunne levere de aftalte ydelser. De indsamlede oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 


Delt dataansvar 

Vi har delt dataansvar med Facebook grundet vores fanside. For at læse mere om hvordan personoplysninger, der indsamles i forbindelse med besøg på fanside, behandles som beskrevet i Facebooks privatlivs- og cookiepolitik, https://www.facebook.com/privacy/explanation. Facebook-funktionerne "like-knap", "deling af opslag" samt kommentarfelter giver administratoren adgang til personoplysninger om brugere på fansider. For at læse mere om behandlingen i forbindelse med Facebooks indbliks data, gå til https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum. Jernkællingen bruger data via Facebook indblik til at forbedre brugeroplevelsen på fansiden og for bedre at kunne tilpasse deres services.


Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Vi indsamler og behandler ikke følsomme persondata. Skulle disse alligevel komme i vores besiddelse slettes de øjeblikkeligt, og afgiveren af oplysningerne informeres om sletningen. 


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. 


  • Oplysninger om kunder slettes 5 år efter at kundeforholdet er afsluttet (jf. regnskabsloven), eller hvis kontaktpersonen ikke er ansat hos kunden længere.
  • Oplysninger om leverandører og samarbejdspartnere slettes hvis kontaktpersonen ikke er ansat hos samarbejdspartneren/leverandøren længere eller hvis forholdet til Jernkællingen afsluttes.
  • Oplysninger indsamlet og behandlet for at udsende nyhedsbreve slettes ved afmelding af nyhedsbrev.
  • Alle finansielle bilag opbevares i henhold til reglerne i årsregnskabsloven og opbevares i vort finanssystem. Det vil sige 5 år for alle finansbilag og ordrehistorik.
  • Information vedr. ansættelse hos Jernkællingen gemmes 5 år fra fratrædelsesdato jf. Årsregnskabsloven. 


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Følgende tredjeparter opbevarer og behandler data for Jernkællingen:

• Bluegarden
• E-conomic
• Dragsholm Sparekasse
• Revisorgården Holbæk
• G-mail
• Krak-Eniro
• DK Hostmaster




Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi kan videregive personoplysninger i forbindelse med en politiefterforskning, skulle dette være nødvendigt. 


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jernkaellingen@gmail.com.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Beredskab 

I tilfælde af et uheld, gør vi altid sådan:

• Vi identificerer uheldet og omfanget, så vi ved præcis, hvilke data, det drejer sig om, og hvad der er sket med dem.
• Vi lukker for al adgang til data, indtil vi har identificeret og implementeret en løsning.
• Vi informerer Datatilsynet inden for 72 timer
• Vi giver omgående besked til de personer, hvis data, det er gået ud over.
• Vi beder samtidig de involverede personer om information om, hvad de ønsker, vi skal foretage os i forhold til deres data.
• Vi sikrer os, at vi håndterer de relevante data som aftalt med de involverede personer, eller give besked, hvis noget ikke kan lade sig gøre.
• Vi får identificeret og igangsat relevante korrigerende handlinger til forebyggelse af gentagelser.


Udgiver

Websitet ejes af:



Jernkællingen


Jernager 4


4050 Skibby


Telefon: 7070 7475

E-mail: jernkaellingen@gmail.com

CVR: 32 66 10 33

Leveret af