Vi køber jern, skrot og metaller

 

 

Velkommen til Jernkællingen ApS

 

Du er velkommen til at ringe til “JERNKÆLLINGEN”, hvis du ønsker yderligere information omkring dagspriser og afhentningstidspunkt for dit jern og metal- skrot!
VI HAR VÆGT PÅ BILEN, OG BROVÆGT PÅ PLADSEN, SÅ DU KAN SE HVAD DIT SKROT VEJER PÅ STEDET.
Husk at vi køber jern og metal-skrot  af både private og virksomheder

 


Jernkællingen er belliggende i 4050 Skibby, men kan tilbyde afhentning af jern -skrot og metaller i hele landet.
 

Jernkællingen kører i hele Danmark, men ved afhentning af skrot på Fyn og i Jylland er minimums mængden dog 5 ton


Jernkællingen tilbyder følgende:


• Gode dagspriser på jern og metal

  •  Vi betjener både private og virksomheder

  •  Vi har både vægt på bilen og brovægt på pladsen, så du kan se hvad skrottet vejer på stedet


• Kører overalt i Danmark.
• Overførsel af “ jernpenge“ til din konto, normalt inden for samme dag eller dagen efter, afhængig af hvilken bank du har
     - Du bedes venligst have et konto nr. klar når du ringer   
• Kort ventetid på afhentning af jern- skrot og metaller
• Service i særklasse!
• Opkøb af alle slags metaller
• Gratis opstilling af containere på Sjælland til jern og metalskrot ved minimum 4 ton

 


Miljø og kørsel

Prisen for afhentning afhænger af, hvor meget skrot du har samlet.

For at dække miljø og transportomkostninger, fratrækkes 0,5 ton af den mænge vi afhenter hos dig hvis du har mellem 1000 og 5000 kg. Det vil sige, hvis du fx. har 4 ton bliver din pris 3,5 ton x dagspris pr. ton.

Hvis du har over 5000 kg. er afhentningen gratis.

Såfremt, der er under 1000 kg. og det er i en radius af 20 km fra Jernager 4, 4050 Skibby koster det 550,00 kr. + moms at få afhentet. Hvis mængder under 1000 kg skal hentes uden for 20 km-zonen, så ring for pris.
Jern under 1000 kg, modregnes ikke i prisen.

Du kan også benytte dig af vores "lille-vogns-service" hvis du har mindre ting under 1000 kg, så som brændeovne, fyr, olietank mv. Det koster 500 kr. + moms (625,00 kr.) i en radius a 30 km. fra vores adresse (Jernager 4, 4050 skibby). HVis det er længere væk, så ring for pris:-)
 

Har du metaller som skal afhentes, så som fx. kobber, kabler, aluminium, zink osv, så afhænger afhentningsprisen af hvor det er henne i landet og mængden af metaller :-)

Olietank: 

En olietank kan sagtens gå under kategorien "rent jern", det kræver dog, at du skærer en hul på minimum 30 cm. x 30 cm., og fjerner eventuelle rester af olie og slam. Olie rester m.m. kan fjernes med sand eller kattegrus og afleveres til deponi på din nærmeste genbrugstation. Det er vigtigt at tanken er 100 % tomt, før den afhentes. Har du spørgsmål vedrørende behandlingen af olietanken eller andre forspørgelser vedr. skrot og jern, er du velkommen til at ringe til os (TLF:  70 70 74 75 ) eller sende os en mail på jernkaellingen@gmail.com  

 

Chauffør for jernkællingen

Vore venlige "jernkællinge" chauffør hjælper Jernkællingen med afhentning af skrot, når hun ikke selv har tid :)

Vores mange års erfaring sikrer altid en professionel håndtering af dit jernskrot.

Jernkællingen er din garanti for en nem, og og sikker afhentning af dit skrot, og selvfølgelig giver vi nogle af landets bedste dagspriser.


Vi glæder os til at betjene dig.

Hvorfor vælge Jernkællingen til afhentning af skrot og jern?

Jernkællingen går ind for et grønt miljø. Vi ønsker, at være din foretrukne samarbejdspartner når det handler om at sælge skrot.  Ved at genbruge skrot og gammelt jern, beskyttes miljøet, og samtidig er der penge at hente ved at sælge dit  skrot. Vi bestræber os altid på, at have landets bedste dagspriser på skrot ,og jern. Så har du skrot til afhentning, er du velkommen til at kontakte os.  Vi sidder klar ved telefonerne.

Vi køber alle former for metalskrot, så som:

Aluminium, kobber, rustfri, kabelskrot, akkumulatorer, elmotorer, messing m.m. Vi lægger stor vægt på, at vor service er i top, og vi kan igennem vor optimale logistik og brede kundekreds tilbyde afhentning af skrot uanset, hvor du bor i landet.
 

 

Hjælp med at gøre Jernkællingen endnu bedre


For os er det afgørende, at du som "skrot" kunde er 100% tilfreds med at bruge Jernkællingen, før under og efter afhentetningen af dit jernskrot. Så har du ris/ros, eller bare et forslag til hvordan Jernkællingen kan tilbyde dig et endnu bedre produkt, hører vi gerne fra dig. Vi er endnu en forholdsvis "lille" virksomhed, men det er vor klare mission, at blive Danmarks foretrukne samarbejdspartner mht. til afhentning af skrot/jern. Det betyder, at vores kundekreds varierer bredt, lige fra landmanden, håndværkeren til den store industri. Uanset, hvem du er, glæder vi os til at betjene dig, og netop derfor kalder vi os selv:

Hele Danmarks Jernkælling
Skrot er godt


Følg med i nyheder om skrot og jern
Afhentning af skrot - Kontakt oplysninger


Med venlig Hilsen

Jernkællingen- The one and only....:)