Skrot - Oversigt

Skrot er et vidt begreb :-)
I dag kan man dele skrot på lidt forskellige kategorier:

Der er formatrialer/schredder jern som typisk er cykler, vogne med træ på med mere, en mere præcis beskrivelse vil være "urent jern", dvs jern med andet matriale på end jern og metal, dog hvor hovedparten er jern eller/og metal.

 

Så er der rent jern, og det er i ordets betydning RENT jern, dvs der må IKKE være andre martialer på end jern og metal. IKKE plastik, træ mv. Det kunne fx være følgende:​
 

-Landbrugsredskaber, gødningsprederer, halmvogne uden dæk, fodervogne uden dæk, river, jernplader, brændeovn, radiatore, vandrør uden isolering, tømte olietanke, staldinventar mv.

Vi tager også i mod bil-skrog. Biler SKAL være miljøbehandlet, dvs tømt for alle væsker så som brændstof, motorolie, vand, bremsevæske, brændstoffiltret taget af og hjulene skal være pillet af. Ligeledes skal batteriet også være taget ud. Vi kan godt tage batteriet med, det må bare ikke være fastmonteret på bilen.


Så er der det der hedder "svært jern". Kravet for dette er, at det er minimum 6 mm tykt (over det hele) 

Et eksempel på det kunne fx være:

- I-bjælker

-H-bjælker

- Tykt jernskrot

-Opskåret kraftige landbrugsvogne

-Opskåret kraftige olietanke ( det er dog ikke så tit vi ser dem, da de skal være MEGET store før de er tykke nok til at hører under denne kategori)


Kategorien "nyt jern" ses ofte inden for industrien, enten i form af et restparti, eller i form af afklip. Ring for at få special pris.


SOM JERNHANDLER OG SKORTHANDLER KØBER VI JERN OG METALSKROT AF ALLE KUNDER, PRIVATE OG VIRKSOMHEDER, SÅ RING 70707475 OG HØR DEN AKTUELLE DAGSPRIS