Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på de forskellige metaller og jern?

Prisen varierer ofte og afhænger af hvilken slags skrot du ønsker at sælge. For at få oplyst den aktuelle dagspris bedes du venligst ringe på tlf: 70 70 74 75.


Hvornår kommer Jernkællingen og henter mit skrot?

Ofte inden for få dage. Ring venligst 70 70 74 75, for at få oplyst hvornår Jernkællingen kan hente dit skrot.

 

Tager i skrotbiler?

Nej, vi modtager ikke skrotbiler. Kun hvis den er totalt miljøbehandlet, dvs tømt for alle væsker, hjulene, forrude, bagrude, plastik-kofangere og oliefilter er afmonteret.Hvad koster det at få afhentet sit skrot ?

Som en af de eneste i landet har Jernkællingen en fast pris på afhentning af jernskrot, uanset hvor du bor i landet.
Hvis du har imellem 1000 kg og 5000 kg  bliver der ved indvejningen trukket de første 500 kg. til kørsel og miljøbidrag. Hvis du har over 5000 kg, er transporten GRATIS! Ved afhentning af metaller svinger prisen fra 500,00 kr. + moms til 1100,00 kr. + moms.

Hvis du har imellem 0-500 kg jernskrot (mindre ting så som tank og oliefyr, radiatore) så koster det 500,00 kr. + moms hvis det er max 30 km. væk fra vores plads (Jernager 4, 4050 Skibby). Hvis det er længere væk, så ring eller skriv for pris.

Hvis du har mellem 500-1000 kg jernskrot, så koster det 1100,00 kr. + moms at få det hentet på Sjælland.

 


Hvordan ved jeg hvor meget skrot jeg har samlet sammen?

Hvis du ønsker det kan vi oplyse dig vægten når vi er færdige med at læsse, og ellers bliver det også vejet ind på en certificeret brovægt. Metaller vejes dog altid hjemme på pladsen på en vægt som vejer ned til 10 gram.
 

 

Hvor meget har i plads til ad gangen?
Vi har anhænger på vores lastbil, så hvis du har rigtig meget jern/metaller på en gang, så klare vi også den, og ellers kører vi gerne flere gange uden at du skal betale for ekstra kørsel:-)

Kan jeg selv aflevere mit skrot?
Ja, det kan du godt på Jernager 4, 4050 Skibby. Kom i vores åbningstid eller ringe ud på 70707475 og høre om vi er der :-)

Tager i imod campingvogne?
Ja, på Sjælland gør vi.
Det koster 2500,00 kr. for en campingvogn på max 6 meter. Hvis den er over 6 meter, ring for pris. Chaufføren har selvfølgelig en kvittering med til kunden. 

Tager i imod autocampere /mobilehomes?
Kun så fremt at du selv "stripper" den for alt andet end jern. Motorolie, brændstof, bremsevæske mv skal selvfølgelig også være tømt af.